zaterdag 28 juni 2014

Random ~ Blinilicious

Blini is een superawesomazinglicious merk. Er zitten hele mooie kledingstukken bij en de ontwerpster is ook super aardig ;).

Blini is bedacht door Michelle, en jullie mogen absoluut niks kopiëren van dit fantastische merk :) Bedankt voor jullie begrip.

Blini is een merk met veel verschillende stijlen, en het is mooi en leuk uitgewerkt. Sommige van haar ontwerpen heeft ze in het klein gemaakt op zo'n klein styling paspopje, wat dan ook weer aandacht trekt en er bovendien superleuk uitziet en ook nog is gefotografeerd voor een Blini Wall :)

Blini maakt vooral jurken, maar ook veel shirts. De jurken bestaan voornamelijk uit feestjurken, maar er zitten ook leuke normale alledaagse jurkjes bij. De shirts zijn vaak felgekleurd en opvallend, en ook gewoon superleuk voor in de lente of zomer. Als ze in het echt zouden bestaan, zou ik er zeker ook wat van dragen. Zoooo fashionable!

Als ik Blini een tip mocht geven, zou ik zeggen dat ze ook wat andere kledingstukken zou moeten gaan ontwerpen. Als de jurkjes en shirtjes al zo mooi zijn, wat zou ze dan kunnen met tassen of schoenen. She's the wizard of fashion :P En soms ook een beetje minder felle kleuren, maar iets licht's en luchtigs, echte lentekleuren ;) Of iets met Amazin' Unicornss :P

Whatever, als er een grote ontwerper is die dit leest (waarschijnlijk niet, want deze blog is nog niet zo bekend en de meeste ontwerpers zijn niet Nederlands) dan stuurt die maar een mailtje naar me om contact op te nemen met Mies ;). Het kan geen kwaad om te vragen natuurlijk.

Ook mocht ik van Michelle twee hele exclusieve plaatjes publiceren die nog niet op Blini staan. Leuk hè?
Haar nieuwste kledingstukken zie je hieronder:

Wat vinden jullie ervan, laat het achter in de reactiess :) En spam een beetje over Blini.
Hier de link naar de fb pagina van Blini.
Doe ook mee aan de #BliniDeelActie . Gebruik die tag op Facebook, en deel het een beetje rond, goed?

xx Isa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten